Привіт-привіт!

Хочемо сказати вам велике спасибі за те, що обрали наш інтернет-магазин. І ось що ми маємо для вас: отримайте кешбек у розмірі 50 грн за кожен відгук про товар, який ви залишите після покупки.

Наприклад, замовивши 1 товар і залишивши про нього відгук, отримаєте 50 грн кешбеку. А якщо замовите 2 товари і залишите 2 відгуки, отримаєте вже 100 грн кешбеку! І знаєте, що ще круто? Чим більше товарів ви оціните, тим більший кешбек ви отримаєте. Так, ваша думка для нас дуже важлива, і ми раді винагородити вас за неї.


Отже, як отримати кешбек:

1. Залиште відгук на товар, який ви купили

Поділіться своїми враженнями про товар та досвідом використання та оцініть товар від 1 до 5 зірочок ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️. Щоб знайти потрібний товар, скористайтеся пошуком на сайті, введіть назву товару або артикул, які вказані у чеку про покупку.



У нижній частині сторінки буде група елементів "Новий відгук або коментар", яку потрібно заповнити.



2. Зробіть фото або скріншот опублікованого відгуку

Якщо ви не знаєте, як зробити скріншот, дозвольте нам пояснити. Якщо ви користуєтесь комп'ютером, натисніть клавішу "Print Screen" або "PrtScn" на клавіатурі. Якщо ви користуєтесь мобільним телефоном, натисніть кнопку включення та кнопку зниження гучності одночасно. Після цього знайдіть фото або скріншот у вашій галереї.
 

3. Надішліть фото або скріншот відгука разом з номером банківської карти

Надіслати потрібно в один з месенджерів Viber    Telegram    Messenger залежно від вашої зручності. Гроші повернуться протягом 12 годин на вашу банківську картку, яку ви надішлете нам.


Ми хочемо подякувати вам за ваші покупки у нашому інтернет-магазині! Нам дуже цікаво знати ваші враження про товар, який ви придбали. Ваші відгуки для нас дуже важливі, і ми завжди відкриті до ваших пропозицій щодо поліпшення нашого сервісу та асортименту товарів.

Будемо раді почути ваші думки!

 

З повагою,
Команда Welberi💚